KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Pomoc psychologiczno-pedagogiczna w czasie ferii zimowych w roku szkolnym 2020/2021  

Od  dnia 4 stycznia do dnia 15 stycznia 2021 roku Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna w Tomaszowie Mazowieckim zapewnia dzieciom i młodzieży szkół i placówek oświatowych miasta Tomaszowa Mazowieckiego i powiatu tomaszowskiego pomoc psychologiczno-pedagogiczną w zakresie form wsparcia:

- konsultacji psychologicznych dla dzieci i młodzieży,

- porad dla rodziców/prawnych opiekunów,

- konsultacji i porad dla nauczycieli i wychowawców.

Wszelkie informacje dotyczące korzystania z form pomocy psychologiczno-pedagogicznej dla dzieci i młodzieży, rodziców/prawnych opiekunów oraz nauczycieli można uzyskać pod numerem telefonu 44 723 34 86; kom.: 503 612 791; 502 405 112.

Dyżury specjalistów:

poniedziałek - w godzinach: 11.00 - 13.00  (p. Joanna Bryks);

wtorek - w godzinach: 12.00 - 14.00  (p. Joanna Bryks); 1. 5.00 - 18.00 (p. Marta Sobolak);

środa - w godzinach: 15.00 - 18.00  (p. Edyta Pietraszewska);

piątek- w godzinach: 12.00 - 14.00  (p. Joanna Bryks);

Konsultacje i porady mogą być udzielane na terenie Poradni oraz drogą telefoniczną.

dyrektor Bogumiła Szmid